Fotoloog Ben Kruijt

Genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten. Ik ben niet BTW plichtig. Hierdoor bereken ik geen 21% BTW. Kamer van Koophandel: 27356309

Prijslijst Fotografie

Foto's worden Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden. Geen bronvermelding op de foto's en vrij van rechten. Foto's in maximaal foto formaat, digitaal naar u verzonden.
Studio-fotografie
225,-
prijs per persoon

Fotostudio-Westland

foto's worden Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden

IN OVERLEG

* Locatie-fotografie
350,-
minimaal 200 foto-opnames

Reiskosten € 0,25 P/Km.

foto's worden Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden

IN OVERLEG

Huwelijks Reportages
750,-
Duo Ben Kruijt en Natasja

Reiskosten € 0,25 P/Km.

foto's worden Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden

IN OVERLEG

Fotostudio-Westland is mijn eigen thuisstudio in Honselersdijk vlakbij Den Haag (zuid). Kom gerust langs of maak telefonische een afspraak. (Photoshoot gemiddeld 2 uur en minimaal 200 opnames).
* Voor €350,- en 50% vooruit betaling is een Photoshoot ook mogelijk in Van der Valk Hotel in Nooddorp. Dit is inclusief Koffie en een Photoshoot van 2 uur. Tijdens deze Photoshoot is ook Natasja aanwezig.
IN OVERLEG
Bepaal zelf of jij jouw foto’s zou willen laten publiceren. Voor het publiceren van erotische foto's moet altijd schriftelijk toestemming worden gegeven.

Multi-Camera (video) Registraties

Bij de butget prijs monteren we alleen de beste nummers. Voor een muziekband is butget de beste keuze. De standaard prijs is bedoeld voor theater voorstelingen zoals caberet. Premium prijs is bedoeld voor alles waar meer voorbereiding voor nodig is. We hebben 1 kans en alles moet goed zijn. Dat betekend dat we meer tijd nodig hebben in de voorbereiding. Met Premium reserveren we de tijd die nodig is, ook met de montage. De opnames kunt u altijd binnen 7 dagen downloaden via onze webserver.
Budget
350,-
Muziek regitratie max. 2x45minuten, montage alleen de beste nummers.

* Reiskosten € 0,25 P/Km.

3 bewegende camera's + 2 vaste camera.

OPENBAAR

Standaard
599,-
Regitratie max. 90 minuten, montage de gehele registratie.

* Reiskosten € 0,25 P/Km.

3 bewegende camera's + 2 vaste camera

OPENBAAR

Premium
750,-
Regitratie max. 120 minuten, montage de gehele registratie en een korte versie in overleg.

inclusief reiskosten

Tot 5 bewegende, vaste en mobile camera's

IN OVERLEG

* Bij muziekcentrum Musicon geen reiskosten.
 
Muziekcafé Musicon
Soestdijksekade 345
2574 AL Den Haag
http://www.musicon.nl
OPENBAAR

Openbaar is, dat alle betrokkenen, artiest, filmmaker, locatie, sponsoren gebruik mogen maken van de opnames. Dit ter promotie van hun werk.

Filmische Registraties

De prijs voor filmische opdrachten zoals; videoclips, online cursussen, bedrijfsfilms kost 350 euro per opnamedag. Dit is inclusief montage en gebruik van alle materialen. Waar je bij ons niets exstra's voor betaal is bijvoorbeeld de audio recording en verlichting. Maar ook gebruik van exclusieve materiaal zoals sleiders, film robots en 20km/uur camera car, berekenen wij niets extra's. Fotoloog Ben kruijt is dan ook altijd de groedkoopte. Heb jij een nog betere prijs ontvangen, stuur ons dan deze offerte en wij zorgen dat we dit voor die zelfde prijs gaan uitvoeren.

Opdracht bevestiging U ontvangt altijd vooraf een factuur. Via deze factuur kunt u 50% vooraf betalen via een bankoverschrijving en is voor ons de bevestiging dat u akkoord bent gegaan met de offerte en leveringsvoorwaarden.

Eigen logo en teksten voor de aftiteling kunt u vooraf digitaal aanleveren. Verstuur deze als bewerkbare tekst naar info@fotoloog.nl en gebruik als onderwerp de opnamedatum.