Fotoloog Ben Kruijt

Fotostudio Westland - Leeuwerikstraat 13 - Honselersdijk - BTW nummer: NL001714369B57 - Kamer van Koophandel: 27356309

Prijslijst Fotografie

Foto's worden Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden. Geen bronvermelding op de foto's en vrij van rechten. Foto's in maximaal foto formaat, digitaal naar u verzonden.
Neutrale Achtergrond
125,-
studio is in Honselersdijk

Fotostudio-Westland

Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden

IN OVERLEG

Bij Jou Thuis
365,-
+ reiskosten

Reiskosten € 0,25 P/Km.

Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden

IN OVERLEG

* Hotel-Photoshoot
499,-
Duo Ben en Natasja

van der Valk Hotel Nootdorp

Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden

IN OVERLEG

Fotostudio-Westland is op de eerste etage van ons eigen woonhuis in Honselersdijk vlakbij Den Haag (zuid). In deze studio kan je door gebrek aan ruimte, niet op de grond gaan liggen. Een Photoshoot duurt gemiddeld 3 uur en minimaal 200 opnames.
* Voor een Hotel-Photoshoot of film opnames vragen wij vooruit betaling via een ING betaal verzoek. Dit is inclusief Koffie en een Photoshoot van 3 uur. Tijdens deze Photoshoot is ook Natasja of Sebastiaan aanwezig om ons te helpen. Ook is het mogelijk om na afloop te blijven slapen. Geef zelf aan of je een voorkeur heb voor Sebastiaan of Natasja en ook of je wel of niet zou willen blijven slapen.
IN OVERLEG
Bepaal zelf of jij jouw foto’s zou willen laten publiceren. Voor het publiceren van erotische foto's moet altijd schriftelijk toestemming worden gegeven.

Multi-Camera (video) Registraties

Bij de butget prijs monteren we alleen de beste nummers. Voor een muziekband is butget de beste keuze. De standaard prijs is bedoeld voor theater voorstelingen zoals caberet. Premium prijs is bedoeld voor alles waar meer voorbereiding voor nodig is. We hebben 1 kans en alles moet goed zijn. Dat betekend dat we meer tijd nodig hebben in de voorbereiding. Met Premium reserveren we de tijd die nodig is, ook met de montage. De opnames kunt u altijd binnen 7 dagen downloaden via onze webserver.
45 minuten
inclusief montage
225,-
Muziek registratie inc. bewerken.

* Reiskosten € 0,25 P/Km.

2 bewegende camera's + 2 vaste camera.

OPENBAAR

2x 45 minuten
inclusief montage
350
Muziek registratie inc. bewerken.

* Reiskosten € 0,25 P/Km.

2 bewegende camera's + 2 vaste camera

OPENBAAR

Registratie avond vullende show.
inclusief montage
550,-
theater/muziek, incl. bewerking.

* Reiskosten € 0,25 P/Km.

2 tot 6 bewegende, vaste en mobile camera's

IN OVERLEG

* Bij muziekcentrum Musicon geen reiskosten.
 
Muziekcafé Musicon
Soestdijksekade 345
2574 AL Den Haag
http://www.musicon.nl
OPENBAAR

Openbaar is, dat alle betrokkenen, artiest, filmmaker, locatie, sponsoren gebruik mogen maken van de opnames. Dit ter promotie van hun werk.

Filmische Registraties

De prijs voor filmische opdrachten zoals; videoclips, online cursussen, bedrijfsfilms kost 350 euro per opnamedag. Dit is inclusief montage en gebruik van alle materialen. Waar je bij ons niets exstra's voor betaal is bijvoorbeeld de audio recording en verlichting. Maar ook gebruik van exclusieve materiaal zoals sleiders, film robots en 20km/uur camera car, berekenen wij niets extra's. Fotoloog Ben kruijt is dan ook altijd de groedkoopte. Heb jij een nog betere prijs ontvangen, stuur ons dan deze offerte en wij zorgen dat we dit voor die zelfde prijs gaan uitvoeren.

Opdracht bevestiging U ontvangt altijd vooraf een factuur. Via deze factuur kunt u 50% vooraf betalen via een bankoverschrijving en is voor ons de bevestiging dat u akkoord bent gegaan met de offerte en leveringsvoorwaarden.

Eigen logo en teksten voor de aftiteling kunt u vooraf digitaal aanleveren. Verstuur deze als bewerkbare tekst naar info@fotoloog.nl en gebruik als onderwerp de opnamedatum.