Een goede begin met het beste materiaal ! Het halve werk

Videoclips Artiesten

Heb jij talent en wil je dat aan we wereld laten zien? Wij maken jou videoclip op de meest uiteenlopende locaties.

vraag een Offerte

Bedrijfs-films

Van eenmanszaak tot miljoenen bedrijf. Jouw product in de markt zetten is ons talent. Voice over is geen probleem.

vraag een Offerte

Film Projecten

De basis van goede televisie en internet reclame zijn de scherpe timelaps en korte filmische beelden.

vraag een offerte

Wat is Filmische filmen?

Filmische filmen is geregisseerd filmen. Met andere worden, niets wordt aan het toeval overgelaten maar van te voren bedacht en stukje voor stukje opgenomen. Camera’s, belichting, geluid overal is tijd voor. Alles in het belang voor de beste registratie.

Tijdsdruk

Filmische filmen kost tijd. Een speelfilm maken van 1:30 uur kost 8 miljoen dollar. Voor het maken van een videoclib of bedrijfsfilm zijn we meestal 3 dagen aan het werk. Maar vandaar ook altijd de vraag wat er verwacht wordt en haalbaar is. Tijd is geld en voor elke tijdrovende manier is meestal ook een snelere variant. De vraag is altijd waar je wel en niet op zal bezuinigen zonder de kwaliteit van het product in gevaar te brengen. 

Aparatuur

Wij maken gebruik van de allernieuwste technieken om onnodige camera bewegingen te voorkomen. We kunnen er voor kiezen een beweging welke de camera moet gaan maken vooraf te programmeren via een computer. De echte beweging komt dus vanuit een robot zonder tussenkomst van menselijke spierkracht. De nieuwe apparatuur is kleiner, lichter van gewicht en zo overal in te zetten.

Publiceren

Socialmedia is niet meer weg te denken Een mooie videoclip, product of bedrijfsreclame kan nu zonder grote investeringen worden gepubliceerd. Wanneer de opname grappig zijn worden deze gratis gedeeld. Voor ons de taak om iets te maken wat mensen leuk genoeg vinden om te delen.

"Heb je een leuk idee maar geen budget voor een grote filmploeg”

~ Wij werken als kleine ploeg, die alles in eigen beheer kunnen realiseren.

NEEM CONTACT OP