Fotoloog Ben Kruijt

Genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten. Ik ben niet BTW plichtig. Hierdoor bereken ik geen 21% BTW. Kamer van Koophandel: 27356309

Prijslijst Fotografie

Foto's worden Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden. Geen bronvermelding op de foto's en vrij van rechten. Foto's in maximaal foto formaat, digitaal naar u verzonden.
Studio-fotografie
85,-
prijs per persoon

Fotostudio-Westland

foto's worden Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden

IN OVERLEG

Glamour - Fetisj
210,-
minimaal 200 foto-opnames

* Reiskosten € 0,25 P/Km.

foto's worden Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden

IN OVERLEG

Huwelijks Reportages
749,-
Duo Ben Kruijt en Madelein

GEEN Reiskosten

foto's worden Digitaal gemaakt, bewerkt en verzonden

IN OVERLEG

* Opname locatie zal meestal hier in onze thuis fotostudio zijn, maar kan ook bij u thuis. Mocht dat niet zijn wat u wil, dan is foto's maken buiten ook een mogelijkheid. In de omgeving Den Haag. Regio Den Haag/Rotterdam zonder extra reiskosten.
IN OVERLEG
Bepaal zelf of jij jouw foto’s zou willen laten publiceren. Voor het publiceren van erotische foto's moet altijd schriftelijk toestemming worden gegeven.

Multi-Camera (video) Registraties

Inclusief montage betekent, dat de registratie wordt bewerkt tot één lange film. Op verzoek kunnen ook delen apart worden bewerkt. Natuurlijk met titel, naam/logo en url. De opnames kunt u binnen 7 dagen downloaden via onze webserver.
Budget
499,-
Exclusief montage

* Reiskosten € 0,25 P/Km.

2 bewegende camera's + 1 vaste camera.

OPENBAAR

Standaard
749,-
inclusief montage

* Reiskosten € 0,25 P/Km.

2 bewegende camera's + 1 vaste camera

OPENBAAR

Premium
1350,-
inclusief montage

GEEN Reiskosten

bewegende, vaste en mobile camera's

PRIVE

* Bij muziekcentrum Musicon geen reiskosten.
 
Muziekcafé Musicon
Soestdijksekade 345
2574 AL Den Haag
http://www.musicon.nl
OPENBAAR

Openbaar is, dat alle betrokkenen, artiest, filmmaker, locatie, sponsoren gebruik mogen maken van de opnames. Dit ter promotie van hun werk.

Filmische Registraties

De prijs voor filmische opdrachten zoals; videoclips, online cursussen, bedrijfsfilms zijn maatwerk. Graag maak ik voor u vrijblijvend een prijsopgave.

Opdracht bevestiging U ontvangt altijd vooraf een factuur. Via deze factuur kunt u 50% vooraf betalen via een bankoverschrijving en is voor ons de bevestiging dat u akkoord bent gegaan met de offerte en leveringsvoorwaarden.

Eigen logo en teksten voor de aftiteling kunt u vooraf digitaal aanleveren. Verstuur deze als bewerkbare tekst naar info@fotoloog.nl en gebruik als onderwerp de opnamedatum.