MULTI-CAM

Multi betekend zoiets als meerdere. Multi camera bedoelen we dan ook een opnamen gemaakt met meerdere camera's uit verschillende hoeken. We maken gebruik van vaste en mobiele camera's. Zo kunnen we met drie personen een opnamen maken waar veel en lang over gesproken wordt. 

VIDEO APPARATUUR

WIJ werken alleen met hoogwaardige apparatuur. Zo zijn ElektraDRIVE Rev2 motoren van Kessler de meest gebruikte elektrische bewegende videokoppen in de filmindustrie. Maar ook ik heb de Kessler Second Shooter 3-Axis System. Maar wat is dat allemaal? Het zijn motoren waarmee we verschillende camera's bedienen. De Second Shooter is het allernieuwste op dit gebied. De mini computer van deze motor kan stabieler filmen dan ooit mogelijk was en kan deze bewegingen daarnaast zo vaak herhalen als nodig. Handig wanneer een interview niet in één keer goed gaat.

OPBOUWEN MULTI-CAM

Het opbouwen van de camera's kan op heel veel manieren. Voor elke situatie hebben we een oplossing. Zo kunnen we kleine camera's plaatsen op een podium, die een vaste positie hebben. Waar sprake is van een tribune zo als in een theater. Plaatsen we zowel camera's op ooghoogte als hoger in de zaal. Van de geluidstechnicus krijgen we graag een directe audio aansluiting.  Zo zorgen wij voor een mooie registratie met optimaal beeld en geluid. 

Natasja v. Brussel

Natasja en ik zijn vanaf 1991 samen. Werkt als ziekenverzorgende en heeft ook haar BHV op orde.

Ron Schmid VisualsMedia

Ron en ik werken al vanaf 2014 samen.
Ron is bekend van de vele videoclips.

Madeleine Timmermans

Madeleine loopt al stage vanaf 2013. Daarnaast maakt zij websites. Heb je een website nodig, 'vraag het haar".

Geluidsapparatuur

Net zo belangrijk als het bewegen beeld is natuurlijk het geluid. Om niet geheel afhankelijk te zijn van de externe geluidstechnicus probeer we ook hierin zo veel mogelijk in eigen beheer te doen. Zo hebben we meerdere hoogwaardige opname recorders. De Roland R-88 staat bij mij en deze kan ik tijdens de opname controleren en daar waar nodig bijsturen. Op deze 8 kanalen (4 stereo kanalen) nemen we altijd het stereo geluid op vanuit de PA/mengtafel. Daarnaast plaats ik eigen hoogwaardige microfoons om het zaalgeluid op te nemen in stereo volgens de NOS voorschriften. Bij toneel, cabaret en musicals plaats ik ook microfoons op het podium. Indien nodig heb ik ook hoogwaardige draadloze microfoons om op je lichaam te dragen. Deze dasspeld microfoons gebruik ik graag bij lezingen en product demonstratie registraties. Bij muziek opnames is de eind mix een combinatie van zowel het zaalgeluid en de PA/mengtafel. We werken standaard met stereo, maar ook 5.1 en 7.1 opnames zijn technische mogelijk.